14 d’agost 2008

Concert de Taradell: CANCEL·LAT


Lamentem comunicar-vos que per causes alienes a la voluntat de BOYS DAMM ens veiem obligats a cancel·lar l'actuació del dissabte dia 23 d'agost a Taradell.

Ja feia algunes setmanes que el bolo estava tancat i el teníem anunciat a la web. A finals de la setmana passada es va fer pública la programació de la Festa Major i per sorpresa nostra vam veure que la nostra actuació no estava inclosa. Vam contactar amb l'organització que ens va dir que era un malentès i ens va confirmar l'actuació pel dissabte dia 23 d'agost a les 23:00h, tal i com apareix al programa oficial de la Festa Major que s'ha publicat avui a El 9 Nou.

Malauradament aquest matí l'organització ens ha comunicat per SMS que no hi ha lloc per a la nostra actuació el dissabte 23 i que hem de fer el concert el dijous 21, el diumenge 24 o el dilluns 25. A tan sols una setmana vista ens és impossible combinar les nostres obligacions professionals i les noves dates de concert i, en conseqüència, ens veiem obligats a renunciar a tocar a Taradell per la Festa Major. Un concert que, d'altra banda, teníem moltes ganes de fer pel gran record que tenim de l'actuació de l'any 2005 al mateix escenari amb Calamaros Solamente.

Gràcies a tots per la vostra comprensió. Us convidem a estar atents a l'agenda de concerts.

Salut i festa!!!

5 comentaris:

Xesca ha dit...

Vaya... Doncs si que anem apanyats
amb aquesta organització tan ben organitzada...

Ells s'ho perden, que de pobles n'hi ha molts però de Boys Damm només n'hi ha una!

Salut i fins aviat!

Anònim ha dit...

a osonatanga diuen que si!

Anònim ha dit...

titular...el millor grup de la festa cau del cartell!!!!...tot és per no fer sombra a la resta de grups!!!

Anònim ha dit...

Com sou! El problema no és que no us hi vulguin, és que com amenaça pluja no volen que us mulleu :))) Agraits hauríeu d'estar

Anònim ha dit...

Quina llàstima nois!!!

Haurem d'organitzar alguna coseta aviat no?? :)