26 d’agost 2008

ABANS DE MORIR PORTEU-ME A SANT EUDALD PREGA EL MALALT!!!

Com no podia ser de cap altre manera, aquí penjo el Brand New Poster. Aquest es un concert molt particular, i com que és a on deu va perdre les espardenyes, apart de la gent de la localitat, solament uns pocs aventurers podran disfrutar el sidral.
Salut a tots/es!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres Sami, encara que sigui a toro passat et felicito pel cartell de St. Eudald!!

altre vegada va valer la pena ... i com a cirereta del pastís el Highway to Hell dels AC DC en la jam session post concert i l'altre que vas cantar que no recordo quina era ... perquè serà?

Salut!!

Anònim ha dit...

Em sembla que era Rock & Roll dels Zeppelin, però no ho podría jurar, ja ja ja ja...

Una altra aventura més vam sofrir Nachete and myself, degut al camí 'toterreny' i no als nostres cóssos esbelts, few minutes after the jam, vam baixar la borrachera walking fins a trobar l'asfalt, perque el cotxe tocava fons. Val a dir que vam tenir una bona conversa!

Apa salut, i aviat penjo les fotos.
Sami.

Anònim ha dit...

Noisss! No teniu previst tocar enlloc per Música Viva en grup, duet, individuals...etc? jajajaj
A l'Aplec de Balenyà toquem el dia 12 nosaltres amb un grupillo que tenim... coneixereu algun tema si voleu passar a fer la cerveseta! Una abraçada

Unknown ha dit...

Hola Jordi! El dissabte de música Viva a la tarda (allà les 5 + o -) tocarem cançons meves en Ferran (a la percussió) i jo (a la guitarra) a la placeta de davant el Rebost del Canonge. Abans tocarà en Josep Mª Casassas.
El mateix dia al vespre els Boys també tenim previst tocar (ja concretarem el lloc properament aquí al blog), juntament amb la Noche del Leeds, la Odisea d'Homer i la Fàbrica.
Molta sort a l'Aplec!!

Jordi Ginesta ha dit...

Merciiii! Doncs allà serem, si més no a treure el cap seguríssim! Perquè com a intent de músic que sóc, per MMVV també tocarem en algun lloc o altre... jajaja una abraçada!

Anònim ha dit...

El d'abans... "Bonobos" Era jo xD us estic omplint el blog aquest cop jajajaj