26 de desembre 2007

Cada any és millor ...

Espectacular. Ahir a la nit va ser espectacular. Cada any la nit de nadal ha estat una nit especial. Ahir, però, va ser molt més. Durant les cinc hores que va durar el concert l'entrega va ser total, tant la vostra com la nostra. Ahir vam disfrutar molt. Esperem que l'any que vé sigui com aquest o millor. És brutal veure com canteu totes les cançons. I l'apagada de llums ... bestial. Ni feta a mida. Vau salvar el tema vosaltres, i de quina manera !!!
Aviat penjarem el set list de la nit. Aprofitem per demanar que si algú va fer fotos les enviï al mail dels boys damm i les publicarem perquè tothom les pugui veure.

Vinga, tal com va dir en Marc ahir, bienvenidos a este estadio azteca. El nostre estadi va ser "El cafè de l'Orfeó".

2 comentaris:

Xevi Vilardell Bascompte ha dit...

Justament avui m'he llevat pensant que m'agradaria tenir la llista de cançons que vau tocar. I tal dit, tal fet! També m'agradaria felicitar-vos per l'energia que demostreu a dalt l'escenari: sou incombustibles! Potser l'Orfeo s'ús ha fet petit, no?

Anònim ha dit...

Ei jo em vaig emocionar i vaig gravar un parell de clips amb el mòbil però quan els he vist...ups...no es veuren gaire bé...és un mòbil! però bueno, a veure si els puc descarregar..
felicitats pel concert! (no vaig ser-hi totes les hores però sí una bona estona)