16 d’abril 2013

Festa 80's al Pasternak!!!!!!

Som al 1987, al Raval de Barcelona, per la zona on les prostitutes són com Carmen de Mairena hi ha un pis d’estudiants, on s’han ajuntat el bo i millor de la plana, els osonencs més estel·lars conviuen amb harmonia en una comunió creativa.

El gran Jefe és en Neil Sallent un noi culte, summament educat i molt tranquil, vaja el gendre perfecte (llàstima la falta de sabó). Després trobem en Rick Puigdomènech un excèntric anarquista, un home d’acció que no es cansa mai (especialment del porno). Altrament hi viu en Vyvyan Vergés un salvatge il·luminat amb idees poc clares (que sovint parla amb un hàmster), i que ho arregla tot a cop de mall. No ens oblidéssim pas de l’excel·lentíssim Mike Sardà, un jove de casa bona (va estudiar a les monges) que no xerra gaire però fa el que li rota, sempre amb classe això sí. Per acabar ens queda l’espontani entranyable Mr. ignasi Balowski, el simpàtic llogater (no li agraden els calés) que fa sorprenents visites als nostres amics sempre amb un somriure i una destral a mà.

Bé, ara som al 2013, han passat els anys i clar el temps no perdona...

Ja no són ‘els joves’. No són els més guapos. No són els més forts. No són els més bons. No són els que millor la rasquen. No són ‘light’. Puntualitat zero. No són ‘serios’. No van ben afaitats, alguns porten barba. No són Millet&Montull, ni Romeu ni Julieta. No tenen classe. No porten D&G. Van amb furgoneta. No tenen un premi Nobel, fumen Nobel. Beuen birra. No seran mai famosos, no els importa. No saben on es fiquen, hi cauen. No tenen six-pack, però porten sempre un six-pack de Voll. No sempre van alhora. No assagen prou, i el tècnic els fa el salt amb grups famosos.

Potser no són com cal... però tenen allò que cal per ser uns bons Rock&Roll animals!!!

Aquest divendres 19 d’Abril a les 23:30h, els BOYS DAMM es posen nostàlgics i estrenen repertori exclusiu: ONLY temes dels 80’s. No volíeu temes nous? doncs vinga dosis extra!

FESTA 80´s. Boys Damm + J-Trio +Rimmel Dj´s