28 de juny 2012

BOYS DAMM JURASSIC ROCK!!!


Vet aquí un temps en el que les bèsties de la nit dominaven la terra, era l'època del Jurassic Rock, on els enormes dinosaures eren els putos amos del planeta. La fressa era venerada, la civilització Rock es trobava en el seu clímax, tot eren flors i violes,  quan de sobte... 'PATAM!' hi va haver un gran cataclisme, un gegantí meteorit 'mirror ball' va destruir-ho tot. Aquelles pobres bèsties van passar-ho molt malament, si amics, tot just començava l'interminable era de la discoteca... Efectivament, pràcticament la mort de la música en viu!

Milers d'anys desprès. Hivern del 2012; Prop del pantà de Sau el doctor 'Ferran House' descobreix en un tros d'ambre, ADN Juràssic. Les notícies volen i de seguida arriben a les orelles del temerari multimilionari Pep Hammond, que decideix clonar aquelles bèsties extintes als mítics 'Laboratoris JazzCava'. Contracta el Doctor Marc Grant, l'arqueòleg Sam Malcom, i el mercenari Robert Darkside, per aconseguir fer realitat aquell somni. 

I aixis es com des de la foscor eterna, tornen ressuscitats i amb més força que mai, els ferotges BOYS DAMM, una espècie única que (en horari infantil!!!) us farà vibrar amb els sons pre-històrics més potents.
Aneu amb compte la seguretat no està garantida...