17 de juliol 2009

Dues nits.. i les que vénen !!!!

El dissabte passat vam tocar a la festa de cloenda de la temporada de la Sala Pasternak. Les Comes va ser el lloc on es va fer la festa. Una nit fantàstica, amb una temperatura molt agradable. Més o menys a quarts de dues de la matinada vam començar el nostre concert. Va ser un gran concert. El públic també molt gran. La veritat és que tocar davant de gent entregada tot es fa molt més fàcil. Gran nit. Gràcies a la Sala Pasternak per pensar en nosaltres. I al Tricky que ens va fer sonar brutalment bé.

I si a les Comes el Tricky ens va fer sonar tant bé, ahir en Llopis no es va quedar curt i vam tornar a sonar fantàsticament bé. Ahir festes d'estiu d'Hostalets. Ahir amb l'absència tant gran d'en Ferran. La veritat és que la falta d'algun dels Boys ara ja es nota molt. El concert va començar a tres quarts d'onze de la nit. Durant més de dues hores vam entregar-nos a tope per tal d'oferir-vos un gran concert. Dir que cada vegada ens trobem més còmodes als escenaris i suposem que això ho plasmem al tocar.

I la setmana que bé a Sant Miquel de Balenyà. Esperem tornar a posar-vos la música per tal que vosaltres hi pogueu posar la festa. Us hi esperem!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bones!!!!!!!! desprès de veure que aneu força "sueltos" per l'escenari, a veure si pilleu una coreografia nova... Us podeu inspirar amb aquest enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=yAkk3MqxOY8

salut! 2manybirres!!

bobbyjean84 ha dit...

Quina coreografia !!!! Intentarem assajar-la, però no prometem res!!