01 d’abril 2008

Hola a tots!!!!!!!

Com heu pogut veure últimament no hem actualitzat el blog. La veritat és que estem treballant a tope amb la gravació del DVD. A més, estem començant a moure'ns pels concerts d'aquest estiu. Ja us els anirem fent saber a mida que els anem tancant. De moment dir-vos que anem assajant de cara aquests concerts i treballant a en el nou local d'assaig que anem posant a punt de mica en mica (escassegem d'hores lliures).

No obstant tot això, no parem. En Marc, com molts ja sabeu, va tocar el passat divendres a la Jazz Cava. La veritat és que va ser un concertàs i ja esperem que hi tornis.

Aquest divendres, 4 d'abril, en Marc i un servidor, estarem al Casino de Vic, a través del cicle Acústika al Bar. Us avisem que pot ser que toquem a unes hores intempestives, ja que compartirem la nit amb 3 formacions més. Evidentment ens han col.locat els últims. Deu ser que ens allarguem sempre. Pels que vingueu sapigueu que pot ser una nit curiosa, ja que les 4 formacions són força diferents. Nit curiosa. Estarem a l'expectativa.

Dissabte, als Hostalets, hi ha el concert de Marah. En fem propaganda perquè 3 dels components de Boys Damm som del KOK, que és qui ho organitza. Per més info (www.kok.cat). Val la pena el concert. Un dels millors directes del moment.

I la setmana que vé, dijous dia 10, en Marc i un servidor estarem al Bar Voladors de Manlleu a partir de les 10 de la nit. Aquella nit no compartim escenari amb ningú, per tant serà un concert dels que esteu acostumats a veure. No hi faltaran els temes de cada nit i alguna sorpreseta. Com ja sabeu estem encantats de que vingueu. Aprofito per recordar-vos el lema dels Boys Damm :

Nosaltres hi posem la música i vosaltres la festa, ok?

Fins aviat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.