27 de gener 2008

Una nit molt especial.

Feia una hora i mitja que el concert havia acabat. El vestíbul de la Canal estava tot net i buit. Va ser una estona per reflexió. Dos dies intensos. Amb un gran muntatge. Una hora i mitja més tard, tècnics, músics, Guarderia Teatre i voluntaris estàvem molt contents. Havia valgut la pena. Una nit especial, molt especial.

Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de nou tot estava llest. Les proves de so ens havíen agradat molt i tota la part tècnica de llums i imatge ja estava a punt. Només ens quedava per confirmar una cosa. Vosaltres. Sempre tens el mal presagi de que hi hagi alguna altra activitat que et faci mermar la quantitat de públic. Ahir, al sortir a l'escenari ens vau demostrar que no anem equivocats. Tenim el millor públic i els millors amics. Us vam demanar puntualitat i ens la vau donar. Us vam demanar entrega i la vau donar. Us vam demanar que vinguéssiu i vau venir. Vau aconseguir transmetre'ns l'energia cap a l'escenari. Que fàcil que resulta tocar davant vostra.

Com diem els Boys Damm : nosaltres hi posem la música i vosaltres la festa.

Fins molt aviat.

1 comentari:

Xesca ha dit...

Va ser molt maco poder compartir un moment tan particular a la vida de la Boys Damm, en una nit en la que, imagino que entre tots, varem fer que esdevingués especial.

La sala era a petar de públic entregat i de ben segur que això ha pagat la pena de tants nervis i esforços.

Es la recompensa, però també el compromís en vers un públic que us estima, que us espera i que, com ja sabeu, mai en tenim prou :)

Gràcies per fer el que feu i ser com sou.

Fins aviat!
Salut i Rock!