24 d’octubre 2007

Els inicis de la banda.

Boys Damm és una banda recent, de fa poc més d'un any. Ara bé, els 5 components del grup ja fa una pila d'anys que toquem plegats. Els inicis es remunten a finals del 95 amb la creació de Mirfak per part d'en Pep i en Marc. Tots dos vam creure en el projecte i vam incorporar a la banda en Sami. A la bateria hi havia en Víctor Vilanova. Des del començament sempre vam contar amb la participació de molt amics músics que participaven en els nostres concerts, però de tots ells, amb qui vam contar sempre, va ser amb en Ferran. Els seus ritmes sempre ens van acompanyar. Al 98 Mirfak es va disoldre. A nivell musical cadascú va continuar tocant amb altres bandes.
Els 5 components del grup hem tocat actualment en projectes com l'homenatge a Andrés Calamaro "Calamaros solamente" i també en un concert de temes d'Ismael Serrano, concert en el qual, el propi Ismael va assistir-hi i va cantar amb nosaltres alguns temes.
Boys Damm, doncs, és una banda actual, una banda d'amics que ens agrada molt la música. Som un grup que fem versions de grans clàssics junt amb temes propis i que sobretot, el que més ens interessa, és que la gent que ens envolta i que assisteix als nostres concerts, s'ho passi d'allò més bé.
Fem un tracte : nosaltres hi posem la música i vosaltres hi poseu la festa, ok ?